ÉLÕERÕS SZOLGÁLTATÁSOK

hogy a NYUGALOM természetes legyen.

A Vasi Nyugalom Kft kizárólag szakképzett, felkészült, illetve az adott feladat ellátására célirányosan felkészített munkatársakkal biztosítja az élõerõs szolgáltatásokat.
Az õrzésvédelem feladatait ellátó személyek munkavégzésének alapvetõ kritériuma a teljes körû erkölcsi feddhetetlenség, az adott helyre legmegfelelõbb szakképzettség és tapasztalat.

A hosszú évek óta tartó tevékenységünk az õrzésvédelem területén biztosítja az Ön számára, hogy kidolgozott, pontos, mindenre kiterjedõ megoldásrendszert biztosítsunk az élõerõs szolgáltatások szakszerû végzéséhez.

A Vasi Nyugalom Kft költséghatékony, egyénre szabott élõerõs védelmet kínál minden Partnere számára, legyen akár magánszemély, gazdasági társaság, vagy egyéb szervezet.
Partnereinkkel közösen kialakított szempontrendszer alapján rendszeresen ellenõrizzük, értékeljük a szolgáltatást, hogy a minõségi szolgáltatásnyújtás és a folyamatos fejlõdés megvalósulhasson.

Az élõerõs szolgáltatások hatékony nyújtásának alapja a bizalom, ezért mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy az Ön bizalmának megfeleljünk, hírnevünket, az általunk végzett szakmai tevékenység társadalmi megbecsülését tovább erõsítsük.

SZOLGÁLTATÁSAINK: